x

SKANDAL

Srbin odbio da igra protiv Kosova

Popularni Roksa je svoju odluku obrazložio na Tviteru kazavši da mu je "čist obraz"


Srpski takmičar u e-fudbalu Marko Roksić nije htio da igra protiv takmičara iz tzv. Kosova i tako je izgubio šansu za bolji rezultat na Evropskom prvenstvu.

E-fudbal

Marko Roksić ostvario je slab rezultat na kvalifikacionom turniru za Evropsko prvenstvo u e-fudbalu zbog toga što nije želio da igra protiv predstavnika tzv. Kosova. Popularni Roksa je svoju odluku obrazložio na Tviteru kazavši da mu je "čist obraz" ispred novca i takmičenja, posebno u osjetljivom trenutku za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

- Poslije dvije godine tokom kojih sam uvijek bio dio svih takmičenja u Evropi, juče nisam uspio u tome. U takmičenjima koje organizuje E-sport u Evropi stavili su me u istu grupu sa Kosovom. Kosovo je dio Srbije i uvijek će biti. Prvog dana sam bio savršen i imao sam skor 5-0, a onda... - napisao je bez ikakvog uvijanja Marko Roksić i potom dodao da poslije svega što se dešavalo nije mogao da pristane na meč protiv takmičara iz Kosova,prenosi "Mondo".

Bio nervozan

- Drugog dana takmičenja sam bio nervozan, trebalo je da odigram još dva meča da odem direktno u Rijad. Cijeli dan sam razmišljao šta da radim protiv Kosova i prije toga sam izgubio protiv Mađarske. Nisam igrao, nije bilo koncentracije, ničega. Predao sam meč protiv Kosova i završio treći. U plej-ofu sam izgubio od Turske (gdje sam razočaran zbog nepostojanja fer-pleja), ali to je igra. Ovdje nema prijateljstava - napisao je Roksa.


Izvor: avaz.baKOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.