x

otišao u tajland da traži oproštaj

Stanijin bivši otputovao kod nje i moli za oproštaj: Ja sam pod prozorom i sviram violinu!

Starleta Stanija Dobrojević otputovala je u Kinu nakon raskida sa biznismenom Asminom Durdžićem, ali je odatle otišla na Tajland gdje je stigao i on!

Kako saznajemo, Asmin je posjetio ovu daleku destinaciju u želji da mu Dobrojevića oprosti, a spreman je sve da uradi kako bi se to i desilo.

Asmin je prvo podijelio kadrove iz hotela, na kojima se vidi ženska osoba sa crnom kosom, uz emotikon srca, i svi su odmah znali o čemu se radi.


Iako Durdžić nije potvrdio da je do pomirenja i došlo, biznismen se oglasio ga Telegraf i otkrio šta se trenutno dešava u njihovom odnosu.

- Stanija je još uvijek ljuta i bitno je da ja tačno znam njenu lokaciju, zasad čekam da mi otvori vrata, a nadam se da će da progovori sa mnom do Nove godine. Ja sam pod prozorom i sviram violinu... - rekao je Asmin za Telegraf.rs, očigledno se šaleći sa time sto je prevalio toliki put, a do pomirenja još nije došlo.


On je takođe istakao da mu je Stanija rekla da ne dolazi, ali da se on zaputio za njom na svoju ruku.

Podsjetimo, Aneli je po ulasku u Elitu otkrila kako ju je navodno suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević. S druge strane, starleta tvrdi da nije znala da je oženjen, dok Asmin kaže da sa Aneli nikada nije ni bio u braku.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.