x

žestoka frka na mrežama

Stefan Karić nastavlja da proziva Kiju Kockar: Imala je odnose u WC, polomila šolju!

Stefan Karić, bivši učesnik "Zadruge", vodi rat sa Kijom Kockar danima. Najprije je ponovo objavio njihove prepiske, a onda se u jednoj emisiji pojavio u majici, koju su fanovi Kockareve protumačili kao provokaciju.

Na spornoj majici nalaze se znaci koji predstavljaju s.ks u toaletu i kamera koja je precrtana. To je izgleda bio prst u oko fanovima Kockareve, pa su se obrušili na Karića, te je on morao da se obrati svojim pratiocima na Instagramu:


- Zbog čega su se ovi Kijini fanovi upalili za ovu majicu, ja ne znam o čemu se radi, jesu li se oni pronašli? Šta se dešava? Ako neko može da mi objasni, eto, bio bih vam zahvalan - govorio je Karić a potom je objavio i objašnjenje i tako potvrdio aluzije:


- Znaš da su se upalili radi majice zato što je ona imala s.ks sa Filipom Đukićem u Zadruzi 1 u wc-u hotela, pa njeni fanovi misle da je provokacija na njen račun tvoja majica - glasilo je jedno od objašnjenja, dok je Karić, naivno napisao: "Aha, pa sad mi je malo jasnije", da bi objavio i sljedeći stori:


- Njihova "fina" Kijica nije prevarila Slobu, već Sloba nju i ona ispala žrtva i pobijedila. A istina je potpuno drugačija, djevojka dok je Sloba bio u Zadruzi bila sa kim je stigla... a u Zadruzi imala s.ks u wc-u, polomila šolju... Ali naš narod je pored očiju slijep, glasao i dozvolio da dva puta već pobijede žene koje su manipulatori.

Kija do sada nije odgovarala na očigledne Karićeve provokacije, a kako će se razvijati situacija, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.