x

POVUKAO SE IZ JAVNOSTI

STEFAN ŽIVOJINOVIĆ SADA IMA DUGU KOSU I BRADU: PRVA SLIKA BRENINOG SINA NAKON DUGO VREMENA

Poslije mnogo vremena, na društvenim mrežama pojavila se fotografija starijeg sina Lepe Brene Stefana Živojinovića, koji izgleda znatno drugačije nakon što je prekinuo muzičku karijeru i povukao se u ilegalu.

Nekadašnji pjevač  je napunio 31 godinu, a njegov brat Viktor podijelio je sa pratiocima na Instagramu fotku sa porodične žurke na kojoj se vidi da je Stefan pustio kosu, ali i bradu.


Podsjetimo, on se svojevremeno bavio pjevanjem, ali je 2020. odlučio da se povuče iz javnosti i posveti privatnom biznisu. Tu odluku je tada prokomentarisala i Brena.


- Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše djece. Bitno mi je da su naša djeca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvijek podržavamo - poručila je ona.


- Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - rekla je Brena tada za "Stori".

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.