x

Super zabava uz Time Out Band u Pivnici HS! (GALERIJA)

Kada je u pitanju Pivnica HS jasno je kako je tamo zabava zagarantovana, pa ne čudi što se i prethodne večeri veselilo. Time Out Band je bio zadužen za dobru zabavu, a vrhunska atmosfera nije izostala.

Pivnica HS

Franjevačka 15, 71000 Sarajevo, BiH

+387 33 23 97 40 i +387 61 48 80 19

I subotu iza nas Pivnica HS je priredila jednu od najboljih zabava u gradu. Vrhunski provod i Pivnica HS uvijek idu jedno uz drugo, pa ne čudi što je bilo krcato. 

Naime, i ovoga puta se tražilo mjesto više, a gosti su bili prezadovoljni onim na što su naišli, počevši od sjajne svirke Time Outa Banda, tako i od najboljih ponuda. 

Svi koji su se zadesili svakako su uživali, a tradicija dobrih provoda na ovom mjestu se nastavlja i tokom narednih noći. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ www.scansweb.com    
Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E adresa: [email protected] (+16014560144)