x

stroga dijeta

Suzana Mančić imala 80 kg: Za 8 dana smršala 5 kg uz ovaj jelovnik, svaki dan isto na tanjiru, a ovo ne smije ni da lizne!

Suzana Mančić je za samo osam dana skinula pet kilograma! Nekadašnja loto djevojka je na tzv. liposukcijskoj dijeti: jede samo zeleno povrće i pije suplemente i ne smije da okusi ništa slatko, čak ni voće.

- Jutro uvijek započinjem toplom limunadom i kesicom suplemenata koja ima sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svjež krastavac. To je tzv. liposukcijska dijeta, na kojoj sam već osam dana. Imala sam 80 kilograma, a cilj mi je da dođem do 70 kg. Na dobrom sam putu, sada vaga pokazuje 75 kg - priča Suzana i otkriva kako izgleda njena večera:


- Ljudi se čude zato što je večera tokom ove dijete najobimniji obrok, ali vjerujte mi da radi! Šećeri ne dolaze u obzir, a zabranjeno mi je čak i voće. Od povrća je dozvoljeno samo zeleno: brokoli, rukola, zelena salata i spanać! Pojedem i parče ribe ili crvenog mesa. Čajeve i kafu mogu da pijem tokom cijelog dana, naravno bez šećera. Dozvoljena mi je i čaša vina, ali samo jednom nedjeljno.

Suzana tvrdi da nije malaksala iako je u pitanju stroga dijeta.


- Lijepo spavam. Imam energiju tokom cijelog dana. Ne smijem da treniram i trčim, preporučena mi je samo lagana šetnja ili masaža. Najbolje primjećujem razliku u kilaži po garderobi koja mi je do skoro bila tijesna. Sada mogu da nosim sve što sam do prije pet dana sklanjala u orman - priča voditeljka i priznaje da je riješila da se steše zbog posla:


- Veliki sam hedonista, volim svašta da jedem, ali morala sam na dijetu kada sam vidjela da sam se ugojila više od 10 kilograma. Ipak sam TV lice. Od mene se traži da izgledam dobro, ali da se razumijemo, ne želim manekensko tijelo. Treba uzeti u obzir moje godine i zdravlje, tako da neću da pretjerujem s mršavljenjem.

Suzana kaže da nosi svoju hranu čak i kada ide kod prijatelja na večeru.

- Svi su mi se smijali kad sam to uradila. Ali ja sam karakter i neću da kršim pravila. Ne dajem sebi oduška, nijednom tokom dijete nisam pojela meso sa roštilja ili slatkiše. Time bih pokvarila dijetu - iskrena je voditeljka. 

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ www.scansweb.com