x

Svake noći pokupuje sve u pekari i kese kači po Dorćolu: Kad saznate zašto to Džej Ramadanovski radi, rasplakaćete se...

Pjevač Džej Ramadanovski skoro svaku noć kupuje hljeb i peciva iz pekara na Dorćolu kako bi nahranio gladne.

- Uvijek pred kraj smjene negdje oko dva poslije ponoći, a u nekim pekarama oko pet Džej dođe i kupi sve što je ostalo. Lijepo to razdijeli u kese i onda ih okači na kontejnere. Nerijetko i preko dana kupi siromašnima hranu. Čak i kada je bio bolestan nije odustajao od toga, samo što su drugi kačili kese, a on je plaćao - ispričao nam je izvor, a Džej skromno potvrdio.


- Uvijek počastim ljude koji nemaju, ne samo ja već i ti moji drugari sa Dorćola ili Menhetna, kako ga ja zovem. Uvijek pomognem kako mogu, za klopu, za ono osnovno. Sjećam se ja kako je prije bilo, pa sada vratim svima. U onim periodima kad sam nastupao po restoranima, ja uđem kod onih pozadi koji peru šerpe, pa sav bakšiš podijelim njima i čistačicama. Muzičari me kude, ja kažem, a vala neka sam im dao. Uvijek sam govorio, sirotinjo, i bogu si teška. Što da se ne pomogne - kaže Džej koji zbog pandemije dosta vremena provodi izolovan.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.