x

Sve se mijenja! Popović progovorio o novoj sezoni Zvezda Granda!

Preksinoć je spuštena zavjesa na još jednu sezonu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". U velikom finalu ubjedljivo je trijumfovala Džejla Ramović, dok su iza nje bili Milica Čikarić i Sanel Smolo.

Nakon svečane ceremonije proglašenja pobjednika, direktor "Grand produkcije" Saša Popović je izjavio da je prezadovoljan sezonom "2018/19" i koji otkriva da će Marija Šerifović ipak ostati članica žirija i naredne godine uprkos tome što je i sama izjavljivala da razmišlja o povlačenju. On smatra da će dolazeća sezona biti gledanija od upravo završene, kao i da će tome doprinijeti nova promjena pravila.

- Mislim da će sljedeća sezona da nadmaši ovu. Mentorstvo se pokazalo jako dobro, interesantno. Jednostavno, rejtinzi su pokazali da je ova sezona bila najinteresantnija sezona - započeo je Popović.


 Marija je rekla da će da razmisli dobro da li će u sljedećoj sezoni da ostane?

- Jeste, razmislila je. Ostaje.

Da li ostaje zbog vas ili zbog Džejline Džejline pobjede?

- Odavno smo se dogovorili da svi ostaju, nema razloga da izađe iz žirija.

Da li se koncept u sljedećoj sezoni ijmenja ili ostaje isti?

- Mijenja se. Žiri ostaje isti, u prvom krugu će biti 15 ili 16 emisija, njih šestoro ostaju u kapsuli i ne vide kandidate. Ne mogu više da uzmu kandidate koje su imali, znači ako je neki kandidat bio kod Jelene Karleuše, ako je ona glasala za njega i otvori se kapsula, ona mora da se isključi i ne može da uzme tog kandidata. U svakoj emisiji imaćemo gosta mentora, to znači da će jedna velika zvijezda sjediti pored mene, ali samo u toj emisiji, i imaće mogućnost da uzme nekog od kandidata i da mu bude mentor.

Kako ćete provesti ljeto? Da li ste isprobali novu jahtu?

- Nije jahta. To je normalan brod, koji vozim sam, ne plaćam nikom ništa, sam ga održavam. Taj brod ne košta milion eura, daleko od toga. Brod koji sam kupio je sasvim normalan, kakvih ima na stotine, platio sam ga 250.000 eura, položio sam nautički ispit u Rijeci i sam ga vozim.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.