x

Svečano otvoren Studio ljepote i edukativni centar Mica Oklagijica! (GALERIJA)

Brend Mica Oklagijica - poznat kao prvi u BiH sa oklagijicama je prerastao u pravu malu firmu, tako da je Milica Grgić, koja stoji iza cijelog projekta, riješila da svemu tome da novi sjaj. Tako je na adresi Hilandarska 1. u Lukavici svečano otvoren  Studio ljepote i edukativni centar Mica Oklagijica, koji nudi sve vrste usluga, a na spektakularno otvorenje upotpunjeno vatrometom je stigla Sarajka sa zagrebačkom adresom stanovanja Hana Hadžiavdagić. 

Mica Oklagijica Beauty Studio & Education Center

Hilandarska, Lukavica, Bosnia and Herzegovina

065/728-333

Studio ljepote i edukativni centar Mica Oklagijica pravo je mjesto gdje ćete pronaći sve što vam je potrebno da zablistate i da svoj izgled dovedete do potpunog savršenstva. U luksuznom salonu Vas čeka uvijek ljubazno osoblje - spoj mladosti i iskustva. Kako su se brojne zvanice uvjerile već na samom otvorenju sve je temeljno uređeno do perfekcije, sve u cilju kako bi klijenti bili krajnje zadovoljni. 


Studio Mica Oklagijica nudi nudi sve usluge, počevši od maderoterapije, razne tretmane oblikovanja i njege tijela, tretmane mršavljenja... Kako je prethodno rečeno, sve što je potrebno za vašu njegu i ljepotu nalazi se na ovom mjestu, što podrazumijeva i frizerske usluge, kozmetičke tretmane lica, solarijum, trajnu šminku, depilaciju, nadogradnju trepavica, profesionalno šminkanje.


Inače,  Mica je ne samo prvi, već i najbolji maderoterapeut kod nas, što potvrđuje i to što se veliki broj žena odlučio da im upravo ona prenese svoje znanje i iskustvo. Kroz njen mini edukativni centar je bilo više od 150 učenika, a upravo sve veća želja da im prenese svoje vještine je jedan od r

azloga za otvorenjem ovog salona ljepote i edukativnog centra. 

Zapratite rad popularne Mice Oklagijice i putem Facebooka i Instagrama: 

https://www.facebook.com/maderoterapijamilicagrgic/

https://www.instagram.com/micaoklagijica/


Iako je mlada, Milica iza sebe ima višegodišnje iskustvo u kozmetičarskom poslu, a da je uspješna u poslu kojim se bavi potvrđuju diplome, certifikati, kao i njeni zadovoljni klijenti koji su joj kako kaže najveći vjetar u leđa da traje i istraje u poslu kojim se bavi. Dakle, ukoliko ste spremne da na jednom mjestu pronađete vrhunske usluge svih tretmana za uljepšavanje Mica Oklagijica na adresi Hilandarska 1. je pravo mjesto za vas. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.