x

izvrijeđala je

Ta babuškica je uzimala 5.000 eura za nastup, a primila je pomoć države! Ona je šuplja i drska! Vendi oplela po Mini Kostić!

Pjevačica Vesna Vukelić Vendi je uvijek komentarisala najnovija dešavanja na estradi, koja su sada često povezana sa reakcijom pjevača na činjenicu da ne nastupaju usljed pandemije koronavirusa.

Vendi je prozvala kolege, a među njima se našla i pjevačica Mina Kostić, koju je i ranije napadala.

- Ne mogu ni ime da joj spomenem, ona je za mene zalizani retard! Ta babuškica je imala cifru za nastup 5.000 eura, a sada se žali kako nema novca da plati račune. Pritom je dobila i pomoć od države od 93.000 dinara! Kakva je to bruka! Trebalo bi da postoje ljudi koji će da udare toljagom tako nepismenu, šuplju i drsku osobu, a zatim je poslati na radnu akciju da se čeliči - rekla je Vendi u emisiji „Grand magazin".


- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umjetnik dobila od države pomoć za tri mjeseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara – izjavila je pjevačica nedavno u intervjuu za Star.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.