x

aktivni i iz zatvora

Tajni pozivi iz zatvora: Klan Velje Nevolje telefonom iz ćelije prijeti, čisti dokaze i reketira!

Pronalazak mobilnog Marka Miljkovića, drugog čovjeka kriminalne organizacije, u CZ pokazao kako su ucjenjivali poznate poput Tamare Đurić, Jelene Krunić, Radeta Petrovića, Kimija...

Mobilni telefon veličine upaljača koji su stražari pronašli u Centralnom zatvoru, u ćeliji Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, biće poslat na vještačenje kako bi se utvrdilo da li su s njega upućivane prijetnje svedocima, navodnim dužnicima, vođama drugim navijačkih frakcija, ali i javnim ličnostima!

Miljković je, podsjetimo, u pritvoru od 4. februara, kada je uhapšen s Belivukom, zvanim Velja Nevolja, kao organizator zloglasne kriminalne grupe koja je osumnjičena za ubistva, otmice, pranje para i trgovinu dr.gom!


- Provjerava se kada je telefon unijet u Centralni zatvor i na koji način, kao i koliko dugo ga je Miljković koristio. Posebno će biti interesantno da se utvrdi koga je sve sa ovog telefona pozivao. Sumnja se da je Miljković i iza rešetaka upravljao klanom, čistio dokaze, reketirao, ucjenjivao i zastrašivao ljude, davao instrukcije članovima koji nisu uhapšeni, dobijao informacije šta se dešava napolju - kaže sagovornik Kurira.


Izvor Kurira otkriva da se provjerava i da li su prijetnje stigle s telefona koji je pronađen u pritvorskoj ćeliji.

- Registrovan je signal telefona iz ćelije jer u zatvoru postoje lokatori i izvršen je vanredni pretres. Mini-telefon otkriven je u flaši punoj soli, koja je Miljkoviću služila kao improvizovani teg. Ovaj telefon košta oko 2.000 dinara i puni se kablom preko LCD televizora. Na njemu je teško kucati poruke, ali nije nemoguće. Još jedna specifičnost ovog telefona jeste da ima opciju da mijenja boju glasa - objašnjava naš sagovornik i dodaje da kod uhapšenih članova ovog klana nisu pronađeni telefoni u ćelijama.


Podsjetimo, kako je Kurir nedavno objavio, poslije hapšenja obe grupe njeni članovi nastavili su da prijete i zastrašuju iako su uhapšeni. Veliki broj poruka, ali i telefonskih razgovora u kojima su pozivali ljude da Velji vrate dugove, ali i da mu ne okreću leđa objavljivan je preko Instagrama. Bivša učesnica rijalitija Jelena Krunić je prijetnje prijavila policiji.

- Navodno, od nje su zahtijevali da se izvini Belivuku i povuče svoje izjave u kojima ga je nazivala „Veljicom Nevoljicom pi....om“ - podsjeća sagovornik Kurira.

Na udaru je bila i starleta Tamara Đurić, kojoj su poručili da vrati Belivuku dug od 200 eura.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.