x

Takvi kao on klincima podvaljuju svašta: Novi estradni rat! Vesna Đogani optužila MC Stojana: Tuđe ideje prodaješ kao svoje, plagijatoru!

Na društvenim mrežama ovih dana vodi se pravi mali rat između Vesne Đogani i MC Stojana, koji je optužen da je pokrao rad grupa "Đogani" i "Fanki Dži"! Sve je počelo kada je administrator jedne Instagram stranice, koja objavljuje stare spotove iz devedesetih i sa početka dvije hiljaditih godina, uporedio spot "Fanki Džija" za pjesmu "Kad sam bio mali" sa Stojanovim spotom za pjesmu "Alo". 

U spotu dens grupe djevojčica telefonom razgovara sa Gagijem i pita ga "A kakav si ti bio kad si bio mali?", dok se kod Stojana djevojčica obraća "svom ujaku" s pitanjem "A kako si ti postao poznat?". Odmah su mnogi zaključili da se MC Stojan ugledao na Gagija, ali to nije jedini Đogani kojeg je, navodno, iskopirao.

- Kako komentarišete to što vam je MC Stojan maznuo "Super sredstvo" - upitali su administratori Vesnu Đogani lično, čiju je pjesmu navodno ukrao Stojan.


Ona je odmah iskoristila priliku da žestoko oplete po svom kolegi i optuži ga da je plagijator.

- Postoje inovativni ljudi, kreativni, sa idejama koje do tada niko prije njih nije napravio. Oni su prvi! A postoje i oni drugi - koji cijelo njihovo biće ulažu u to da kopiraju (kradu) tuđe ideje i prodaju ih kao svoje... Oni se zovu plagijatori! Kopije ili šta već? Ali mnogi kao ti, koji pamte i znaju za te vrijednosti, znaju da ih poštuju. Današnji klinci to ne znaju ili nisu informisani, pa takvi kao Stojke mogu da im podvale svašta, samo ne originalnu ideju... A dobra ideja je umjetničko djelo pojedinca - napisala je Vesna, dok se druga strana nije oglašavala.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.