x

Tamo među zvijezdama, srešćemo se svi! Vole te Karići: Otac Stefana Karića se oprostio od Dijane riječima koje kidaju dušu!

Bivša misica Dijana Milojković izgubila je najvažniju bitku. Prelijepa djevojka preminula je u svojoj 33. godini života, nakon duže borbe sa opakom bolešću.

Dijana je godinama bila u vezi sa Stefanom Karićem, a njihova veza postala je inspiracija mnogima, kada je progovorila o svojoj borbi sa rakom.

U tom periodu ona je isticala kako joj je Stefan najveća podrška, čak je i obrijao glavu kada je ona usljed liječenja ostala bez kose, ali je i istetovirao njen lik na svom tijelu.

Stefan otac, Osman Karić, emotivnom porukom oprostio se od prelijepe Dijane. 


- Tamo gdje si ti, prije ili kasnije, doći ćemo svi, tamo na nebeskom svodu odakle gledaš u Zemlju, vatru i vodu. Tamo gdje su sada oči tvoje, lebdiš kroz oblake plave boje, tamo si sada ti, doći ćemo jednog dana svi, tamo gdje imaš slobodu, tamo na nebeskom svodu, tamo si ti i znaj da te volimo Karići svi, jednog dana, tamo među zvijezdama, srešćemo se svi. Neka ti je vječna slava. - napisao je Karić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.