x

bura se ne stišava

TARA NAPUSTILA DANILOV PORODIČNI DOM: Simovljeva otkrila dalje planove, a evo u kakvom je odnosu sa svekrvom!

Nakon što se u domaćim medijima pojavila informacija da su Tara Simov i njen partner Danilo raskinuli, bura između njih se i dalje ne stišava.

Svađa bivših vjerenika Tare Simov i Danila Raičevića uzburkala je domaću javnost u proteklom periodu, a iako su se u jednom trenutku pojavile tvrdnje da će zarad djeteta pokušati da izglade odnose, od toga za sada nema ništa.


Danilo je danas dodatno šokirao sve kada je priznao da neće organizovati slavlje nakon krštenja sina, a dok se prava drama odvija u Nišu, mnoge zanima koji su naredni planovi za Simovljevu.

Ona se nerijetko oglašava po pitanju turbulentnog odnosa sa Danilom, što je i sada bio slučaj kada je svojim vjernim fanovima, otkrila dalje planove za odnos sa ocem svoga djeteta.


Bivša zadrugarka je naime, otkrila da se iselila iz Danilove porodične kuće i da trenutno živi u stanu u Nišu, koji je nekada iznajmljivala sa partnerom.

Ona je takođe priznala da planira da se vrati za Beograd kroz par nedjelja, a odgovorila je i na pitanje o Danilom roditeljima, za koje ima samo riječi hvale, jer su joj u ovom teškom periodu pružaju nesebičnu podršku i pomažu na svaki mogući način.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.