x

Teodora Džehverović pokušala da se ubije!

Učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga" i pjevačica Teodora Džehverović (21) nedavno je pokušala da se ubije punom šakom lijekova! Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Teodora je upala u delirijum nakon što je doživjela nekoliko psihičkih lomova. Prije nekoliko večeri Teodora je bila sama u stanu kada je popila punu šaku lijekova za smirenje i tako htjela da presudi sebi.

- U besvjesnom stanju našla ju je menadžerka Sandra, koja je istog trenutka stavila u kola i odvezla u Urgentni, gdje su je jedva vratili u život. Doktori su rekli da je kojim slučajem dovezena malo kasnije, veliko je pitanje da li bi joj bilo spasa - kaže naš odlično obaviješten izvor i objašnjava kakve probleme Teodora ima:

- U rijalitiju je provela deset mjeseci i zauzela treće mjesto. Dok je tamo boravila, sve vrijeme se trudila da ubijedi narod da nije bila u vezi sa Ćazimom Osmanijem. Prevarila je dečka sa Anđelom, a kada se i ta veza okončala, Teodora je upala u tešku depresiju. Ona je postala usamljena i okrenula se samo nastupima. Sve to je uticalo na njenu psihu, pa je u jednom trenutku bukvalno pukla.


Kako dalje saznajemo, Teodorina menadžerka Sandra joj je pomogla da nađe dobrog psihijatra i pokuša da započne život ispočetka.

- Po savjetu ljekara Teodora je otkazala stan na Dorćolu koji je iznajmila i preselila se kod roditelja na Novi Beograd. Ljekar joj je rekao da je došla u pravom trenutku, jer je očigledno da je pala u teško psihičko stanje. Ona sada dva puta nedjeljno ide na seanse - tvrdi izvor i otkriva da mora da prođe vrijeme za njen oporavak s obzirom na to da se oko nje i dalje dešavaju stresne situacije.


- Nedavno je privedena u Egiptu dok je snimala spot, a prije nekoliko dana greškom produkcijske kuće njene pjesme sa novog albuma "Borbena" puštene su prije nego što je bilo planirano. Teodora se baš iznervirala zbog ovih događaja, pa joj je ljekar savjetovao da, ako misli da se izliječi potpuno, mora da se distancira od situacija u koje upada. Generalno, ona je i ranije patila od depresije, ali nikada nije imala suicidne ideje kao što je to slučaj sada - zaključuje naš sagovornik.


Kako bismo provjerili ove navode, pozvali smo Teodoru, koja nam je potvrdila da je zatražila stručnu pomoć.

- Ne volim da komentarišem situaciju koja me je zadesila jer ja sam dobro i trenutno sam preokupirana novim albumom koji izlazi i promocijom istog. Ružne stvari ostavljam iza sebe, a ono što mogu da kažem je da niko nije kriv za zbrku koja mi se desila. Mnogo toga se nakupilo, pa je pomoć stručnog lica bila neophodna - rekla je Teodora.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.