x

Navodno uživa u igranju pokera

Teške optužbe: "Vujović je uzimao po 300 eura igračima"

Legendarni Veselin Vujović od srijede više nije selektor rukometne reprezentacije Slovenije.

Dosta neočekivano Slovenci su odlučili da raskinu ugovor s Vujovićem, i to uoči samog Evropskog prvenstva, a odluku su obrazložili time da je došlo do zasićenja koje bi moglo ugroziti njihov rezultat na nadolazećem takmičenju.

Zasićenje ili ne, Vujović ima svoju verziju razloga otkaza. Po njemu presudio mu je ispad koji se dogodio na minuti odmora na utakmici PPD Zagreba, kada je na mladog slovenskog rukometaša urlao govoreći: 'Umri, bre, više da te ne gledam'.

To je, prema Vujovićevoj priči, dovelo do pobune drugih igrača koji su pred Savez postavili ultimatum 'Ili mi, ili on', a u međuvremenu isplivalo je još prljavog veša na račun crnogorske legende. Od nekih igrača je navodno uzimao i - novac.

"Vujović je uživao u igranju pokera, ali igrao je radi zabave i opuštanja. Svako ko je želio igrati s njim morao je platiti 300 eura inicijalnog iznosa, uključujući i igrače, od kojih su oni, koji su sudjelovali u tome, bili omiljeni kod njega. Koji nisu, rješavao ih je svojim kontroverznim 'trenerskim tehnikama' na treninzima i utakmicama, kao nedavno u slučaju Alexa Vlacha. Igranje 'ucjenjivačkog' pokera često se događalo i na pripremama slovenske rukometne reprezentacije", objavila je stranica nova24tv.si.

Slovenci i dalje tragaju za Vujovićevim nasljednikom. Spominju se brojna imena, Juan Carlos Pastor, Talant Dujshebaev, Branko Tamše, Alfred Gislason, a nije isključeno ni da kormilo preuzme dosadašnji pomoćnik Uroš Zorman.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.