x

Težak dan: U Republici Srpskoj preminule čak četiri osobe koje su bile zaražene koronavirusom!

U protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske preminula su četiri pacijenta kod kojih je potvrđeno prisustvo koronavirusa. Riječ je o dvije žene i dva muškarca čime je ukupan broj umrlih osoba u Bosni i Hercegovini porastao na 69.

Kako se navodi u saopćenju iz UKC-a, preminula je sedamdesetdvogodišnja žena iz Banje Luke koja je imala više udruženih oboljenja. Pacijentica je liječena na Odjeljenju intenzivne njege za zaražene koronavirusom od 15. aprila.

Druga preminula je šezdesettrogodišnja žena iz Bosanske Gradiške koja je također imala više hroničnih udruženih oboljenja. Pacijentica je liječena na istom odjeljenju od 27. aprila.


Treći pacijent je među najmlađim umrlim u BiH - četrdesetosmogodišnji muškarac iz Srbca koji je imao više hroničnih bolesti. Pacijent je liječen od 28. aprila

Četvrti preminuli je šezdesetpetogodišnji muškarac iz Banje Luke koji je, kao i prethodna tri pacijenta, imao više hroničnih zdravstvenih problema. On je liječen na Odjeljenju intenzivne njege od jučer, 29. aprila.



(Klix)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ..............................­­­­­­w­­­w­­­w­­­.­­­b­­­u­­­z­­­z­­­7­­­0­­­.­­­c­­­o­­­m­­­