x

The Athlete’s Foot: Globalno poznata sneakers destinacija je stigla u BiH uz Black Friday popuste!

Za ljubitelje sportskog stila!

Povodom obilježavanja dvadeset godina rada u BiH, Intersport je predstavio i svjetski poznati street style brend The Athlete’s Foot. Riječ je o savršenoj shopping destinaciji za sve ljubitelje urbane mode i cool patika. Već sada je kompletna ponuda dostupna za online kupovinu preko www.taf.ba, uz besplatnu dostavu i Black Friday popust do 30 odsto koji važi do 30 . 11. 

Prva TAF BH trgovina se uskoro otvara u Bingo City Centru u Sarajevu.  


The Athlete’s Foot je više od obične trgovine sportske odjeće i obuće: TAF je street style odredište duboko ukorijenjeno u sportu. TAF potiče svoje kupce na kršenje pravila i istraživanje nepoznatog. Nudi priliku da svoju životnu filozofiju ispričate kroz svoj stil odijevanja. TAF stil odražava ritam i puls užurbanog gradskog života.

Baština ovog brenda je ukorijenjena duboko u američkoj sneaker kulturi. Osnivači, Robert i David Lando, otvorili su prvu TAF trgovinu 1971.godine u Pittsburghu u Pensilvaniji. The Athlete’s Foot oduvijek je bio simbol inovacija i odvažnosti.


Danas TAF broji preko 560 trgovina u više od 30 zemalja širom svijeta. U svojoj ponudi imaju originalne kolekcije brendova kao što su Nike, Adidas, Jordan, Puma, Sprayground, New Era, UGG i mnogi druge. TAF ponuda je nenadmašna u kreiranju izdanja koja spajaju estetiku i udobnost na moderan i trendi način. Odlično će odgovoriti na vaš svakodnevni ritam, koji nerijetko uključuje i podužu listu obaveza koje imate kroz dan, te dati dozu chic nonšalantnosti svakom outfitu.

Ono što TAF čini posebnom destinacijom za sve ljubitelje sportske i streetstyle mode upravo je i činjenica da na njihovim policama možete pronaći modele iz limited edition kolekcija, kao i malih brendova u nastajanju.

Očekuju vas zanimljivi krojevi, statement materijali i sportski modni dodaci koji neće proći nezamijećeno. Sve o ponudi, kao i skorom otvorenju TAF prodavnice pratite i na njihovoj službenoj Facebook stranici, te Instagram profilu.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.