x

Time Out Band predstavlja pjesmu Probudi ovo proljeće: Spot donosi predivne kadrove Sarajeva! (VIDEO)

Time Out Band je u jeku mnogobrojnih nastupa uspio da se baci na novi projekat, koji je pravo osvježenje za muzičku scenu. Popularni sastav je napokon predstavio dugoočekivanu numeru 'Probudi ovo proljeće', za koju je urađen i prekrasni spot koji donosi neke od najljepših dijelova Sarajeva. 


Time Out Band odlično zabavlja publiku gdje god da se pojavi, a iza njih je izuzetno naporna zimska sezona. Sve popularniji sastav se može pohvaliti punim klubovima, a publiku su odlučili iznenaditi i novom pjesmom. Riječ je o numeri koja je idealna za ove sunčane dane. U skladu sa raspoloženjem koje se budi u nama, Time Band predstavlja pjesmu 'Probudi ovo proljeće'. 

Autor pjesme je Goran Matić Goranče DreamTeam . Baš kako sami naziv kaže, numera donosi pravu dozu raspoloženja i veselog ritma u svima nama, a Time Out Band se potrudio da snimi zanimljiv spot.

Ekranizacija za novu pjesmu je rađena na par lokacija u Sarajevu sa ekipom iz Prijedora “Lee & Lee Weddings” koja je snimala i spot za prethodnu pjesmu. Na mjestima gdje je sniman spot, prolaznici koji su se našli na licu mjesta su veselo đuskali, tako da nema sumnje kako će pjesma biti pravi pogodak. 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.