x

Ukleti autoput

Toše Proeski je izgubio život ovdje, a 6 godina kasnije hrvatska glumica: Čak se i danas tu dešava neobjašnjivo!

Pjevač Toše Proeski i hrvatska glumica Dolores Lambaša stradali su u razmaku od šest godina skoro na istom mjestu i na isti način.

Dio autoputa prema Zagebu na kome je poginuo makedonski pjevač je najopasniji što potvrđuje i struka. Tu se dešavaju neobjašnjive saobraćajne nesreće, a zvanična policijska statisktika broji više od 2.000 nesreća koje su se ovdje desile u posljednjih 10 godina.

Svjedočenja preživjelih usljed saobraćajnih nesreća baš na ovoj dionici puta tjeraju jezu u kosti.


"Prije četiri godine vraćavši se iz Beograda prema Zagrebu, naglo sam osjetio umor i volan mi je iz čista mira skrenuo ulijevo u brzini od 140 kilometara na sat. Proveo sam 12 dana u komi, a kada sam se probudio prvo što mi je prošlo kroz glavu bio je taj odvratni smijeh koji nikada neću zaboraviti", rekao je mladić koji je prije par godina doživio strašno prevrtanje, za "Exploziv".


"Jednom sam se vozila tim dijelom auto-puta, tada nisam imala saznanja o duhovnim i nebičnim događajima koji su, izgleda normalni za ovo područje. Odjednom nam je u automobilu postalo toliko vruće da smo morali da otvorimo sve prozore iako je napolju je bilo jako hladno. Uhvatila me je jeza kada sam naknadno saznala o čemu se radi", tvrdi djevojka kojoj se dogodio trenutak na dionici auto-puta A3 koji nikad neće zaboraviti.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.