x

zauvijek napušta jk i srbiju

Tošić odlazi iz Srbije: Posjeduje dvije vile od nekoliko miliona, a evo gdje će Duško živjeti sada!

Nakon 14 godina braka, pjevačica Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić, donijeli su odluku da se razvedu. Starateljstvo nad djecom pripalo je njoj, dok su sve nekretnine koje su stekli tokom zajedničkog života odlučili da ostave njihovim nasljednicama.

Iako je stekao ogromno bogatstvo tokom svoje fudbalske karijere i kupio luksuzne nekretnine u Srbiji, mnoge zanima gdje će Duško Tošić sada živjeti.

Duško, očigledno, planira da svoj život nastavi u Turskoj u kojoj najčešće boravi u posljednje vrijeme zbog posla, ali će povremeno dolaziti i u Srbiju zbog djece i majke.


Tošić, inače, sada potpuno posvećeno radi na svojoj karijeri fudbalskog menadžera.

Kuće koje je doskorašnji bračni par kupio nalaze se na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu.


Prije nekoliko godina mediji su objavili da je bračni par kupio vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrijednu oko 3 miliona eura, u kojoj Karleuša živi sada sa kćerkama, ali posjeduju i luksuzni dom u Lisičjem Potoku.

Bivši fudbaler osim što je kupio dvije vile u Beogradu, napravio je i kuću u Orlovatu u mjestu gdje živi njegova mama.


Podsjetimo, pored ostalih klubova u kojima je igrao, Duško Tošić je najveći uspjeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018.

Prema pisanju medija, za tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 eura godišnje, a imao je i bonuse od 4.000 eura za svaki odigrani meč.


Nakon velikog uspjeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski - Guangdžou, gdje je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 eura po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.