x

još se ne zna ko su ubice

Tragedija kakvu Srbija ne pamti: Sahranjena porodica Đokić!

Porodica Đokić iz Aleksinca, koja je ub.jena pretpostavlja se između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac sahranjena je danas na groblju u Žitkovcu.

Komšije, prijatelji, ali i sveštenici bili su okupljeni su ispred kuće Gorave majke gdje se inače održalo opelo za pokojnike. Tužna povorka do groblja krenula je iz kuće Goranove majke, iz koje su Ðokići kobne noći, 26. septembra, krenuli u svoj stan u Aleksincu.


Foto: Kurir

S obzirom na to da je samo jedan kovčeg bijele boje pretpostavlja se da će ćerka Lidija biti sahranjena u njemu. Inače će kćerka Lidija počivati između kovčega svojih roditelja.

- U toj kući su posljednji put viđeni živi, a odatle će biti ispraćeni i na vječni počinak. Želimo da ih dostojno sahranimo, jer oni su to zaslužili. Bili su divni ljudi - rekli su rođaci.


Sveštenik je na sahrani zamolio da se svi dostojanstveno oproste. Baka Stojanki, Goranovoj majci bilo je najteže, a cijela porodica stoji skrhana pored kovčega... Sestre su ljubile sanduke, a mnogi su istrčali iz dvorišta nakon gledanja dirljivih scena.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.