x

Transformacija srpske voditeljke bez šminke i sa njom: Pravo lice Jovane Joksimović kroz vrijeme! (FOTO)

Mada je Jovana Joksimović jedna od rijetkih žena sa javne scene koja dopušta da joj godine oblikuju izgled bez dodatnih ideja plastičnog hirurga, vrijeme neumitno čini da se i ona mijenja.

Za ženu kojoj se često pripisuje epitet najfotogeničnije voditeljke, prirodnost kao da je najvažnije pravilo, a da joj je genetika umnogome saveznik kada je riječ o izgledu, dokaz su i dva porođaja koja gotovo da nisu ostavila trag na njenom tijelu.


Iako je Jovana sklona čestom eksperimentisanju sa kosom, pa su tako njene vlasi često mijenjale sve nijanse, od prirodno plave, preko smeđe, kose obojene pramenovima, do vatreno crvene, ona se odavno pobrinula da njegovanu frizuru upotpuni holivudskim osmijehom koji je dotjerala kod stomatologa.


Ako njen izgled ne intrigira mnogo javnost, TV lice se često pobrine da svojim stajlingom izazove kontroverzne komentare. Često odabirom garderobe kao da ne želi nikoga da ostavi ravnodušnim, a nerijetko se u javnosti pojavi bez trunke šminke. To tek umije da iznenadi jer je najbolje znamo kao tip-top sređenu.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.