x

Treba da ćuti: Dušica Jakovljević održala Kiji Kockar lekciju o životu!

Glumica Mirka Vasiljević nedavno je izjavila da kćerku vaspitava tako da treba da zna kada treba da zaćuti. Tu izjavu, koja je podijelila Srbiju, komentarisala je i voditeljka Dušica Jakovljević prilikom svog jučerašnjeg gostovanja u emisiji "Kontravizija".

Autor i voditelj emisije Lav Pajkić rekao je koleginici kako sa Mirkom nije bila saglasna Kija Kockar, koja je takođe nedavno u javnosti komentarisala ovu glumičinu izjavu.

Međutim, Dušica je odlučila da stane na Mirkinu stranu i u emisiji "Kontravizija" uputila nekoliko savjeta Kockarevoj.

- Mirka Vasiljević je majka troje djece. Niko ko nije došao u tu poziciju, da se ostvari kao majka, ne može da zna kako će vaspitavati svoje dijete. Ja znam na osnovu čega je Mirka to mislila. Ona je vrlo inteligentna i porodična mlada žena - rekla je Dušica i dodala:


- To što je Mirka rekla i što se tiče toga da mi žene treba nekada da se zagrizemo za jezik, to je pametno, ali ja radim potpuno suprotno. U sukobu dvije dame, koje poznajem, stala bih na Mirkinu stranu. Iz razloga što mislim, to je ono što ja govorim i Kiji, na početku karijere pametnije je nekada ćutati i možda slušati savjete onih koji više znaju. Tako sam ja krenula i lagano došla dovde i zbog toga trajem - izjavila je Jakovljevićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.