x

Trojica Srbijanaca pretukla doktora i medicinske sestre u Berlinu (VIDEO)

Nevjerovatne scene odigrale su se u klinici Sana u berlinskoj četvrti Lichtenberg. 

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

 Na snimku s nadzorne kamere vidi se kako 25-godišnji Srbin i njegova dva brata na tlu udaraju medicinsku sestru (32) i tuku doktora (42), prenosi BILD.

NAJČITANIJA VIJEST:

LAŽ JE DA SAM EMILIJA, JA SAM EMINA” Jahovićka progovorila o misteriji svog pravog imena, dotakla se i vjere: Klanjala sam 24 časa

I danima nakon napada u novogodišnjoj noći, posljedice još su teške. Medicinska sestra i doktor i dalje su nesposobni za rad i na bolovanju su.

Medicinska sestra je zadobila zgnječenju lobanju, dok je ljekar zadobio povrede lica i modricu na oku. Za to što situacija nije još više eskalirala vjerovatno je zaslužna rodbina drugog pacijenta, koja je konačno intervenirala.

Sada su poznati detalji o incidentu. Navodi se da su napadači u centru za hitnu pomoć nastupili agresivno. Nakon što su neko vrijerme čekali, pijani su muškarci navodno poludjeli. Prema informacijama BILD-a, bijesni muškarci su vikali:

“Ubit ćemo vam porodice” i “Zaklat ćemo vas”.

Razlog eskalacije – dvojica braće nisu bili zadovoljni postupanjem prema prema 25-godišnjaku koje je imao ranu na ruci.

Prema informacijama policije, mladić je imao ranu koja je krvarila te je dovezen kolima Hitne pomoći oko 12.45 sati. Ne zna se koliko je vremena prošlo od dolaska u centar do napada.

Kreću udarci

Na snimku se vidi da muškarci maltretiraju osoblje i dolazi do svađe. Iznenada kreću udarci po medicinskoj sestri.

Ona se zabija u zid sobe i ostaje bez svijesti. Tada je napadnut ljekar koji je zadobio lakše povrede glave. Napadači prijete i ostalom osoblju bolnice koje pokušava smiriti situaciju do dolaska policije.

Policajci su pijani trojac privremeno uhapsili. Tokom istrage, pronađeni su i narkotici. Svi su privedeni.

NAJČITANIJIA VIJEST:

VESNA SLAVI 67. ROĐENDAN: Žena koja je postavila standarde po ugledu na svjetski šoubiznis

Policija istražuje napade na službenike reda i mira, ometanje osoba u pružanju pomoći, prijetnje i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


N1

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.