x

Trougao u Zadruzi: Dejan zanijemio, otkriveno da je sa Dalilom u rijalitiju i bivši dečko!

Odnos Dalile Dragojević i Mlađana Jovanovića veoma je zanimljiv javnosti, zbog čega je sinoć publika tokom pitanja gledalaca pitala ove zadrugare šta se dešava između njih, kao i da li su nekada bili zajedno.

Dalila je svoje izlaganje započela ironično i rekla da je Mlađa njena velika ljubav sa kojom se srela nakon nekoliko godina u "Zadruzi". Dalila i Mlađa su zatim priznali da nikada nisu bili u emotivnoj vezi.

- Jeste, Mlađa mi je bivši momak, sreli smo se u Zadruzi nakon nekoliko godina... - bila je ironična Dalila, a onda je otkrila da li je zaista imala nešto sa cimerom iz Bijele kuće.


- Mlađa nikada nije bio moj dečko, nikada ništa nismo imali. Bili smo drugari, i to je to. O našem odnosu se priča zato što smo se družili. Dopadao mi se kao osoba. Mlađa i ja smo zaratili zbog jedne treće osobe. Ja sam tada bila slobodna i mogla sam da radim šta hoću, nisam bila sa Dejanom. Imali smo komunikaciju, čestitao mi je svadbu i poslije mi je slao poruke. Ja sam ga otpratila, jer prelazi neke granice normale. Nismo bili u vezi - govorila je Dalila, a isto je rekao i Mlađa.

- Ja sa Dalilom nikada nisam bio. Ja se jesam sviđao Dalili, zbližili smo se. U tom trenutku sam imao djevojku, ali ne mogu da kažem da mi nije prijala. Nisam bio u fazonu da prevarim djevojku, nikada nismo bili zajedno. Moj drugar je njoj poslije slao poruke preko Instagrama - rekao je Mlađa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.