x

DONIJELA ODLUKU

Trudna Mirka Vasiljević konačno prelomila: Vujadinu rađa četvrto dijete, a sad otkriva ko je krivac što se još nije udala!

Glumici Mirki Vasiljević (30), koja s partnerom fudbalerom Vujadinom Savićem, čeka četvrto dijete, ostvarila se najveća želja, da ima veliku porodicu. Sinovi Andrej (10) i Mihailo (7) i kćerka Adrijana početkom oktobra dobiće sestru, a gdje će beba doći na svijet, zavisi od Vujadinovih profesionalnih obaveza.

Poslije zajedničkog ljetovanja, on se vratio na Kipar, gdje nastupa za Apoel iz Nikozije, dok se Mirka s djecom vratila u Beograd.

- Svaki put sam se porađala tamo gdje je bio i Vujadin, pošto ne želimo da budemo razdvojeni. Relativno brzo ostvarilo nam se sve što smo htjeli za našu porodicu, jer svaki put kad smo poželjeli prinovu, to se maltene odmah i desilo, što je za današnje vreme privilegija. Nijedna trudnoća nas nije iznenadila - rekla je glumica.


Zanimljivo je da su djeci vijest o prinovi saopštili tek nedavno, jer nisu željeli da ih time opterete.

- Ćutali smo dok nismo bili sigurni da je sa bebom sve u redu. Klincima je često jezik brži od pameti i ponekad iz najbolje namjere žele da podijele nešto za šta možda nije pravi trenutak. Oduševili su se, svjesni su da će njihov tim dobiti pojačanje. Mi smo praktično imali tri bebe koje su rasle zajedno, i oni sad jedva čekaju da dođe nova, a ja ću opet uživati u čistoti i mirisu neiskvarenog bića. Mislim da ću sada drugačije doživjeti odnos s bebom jer sam i sama rasla sa djecom.


Iako nije plašljiva osoba, u četvrtoj trudnoći je obazrivija.

- Uvijek mislim pozitivno i sa osmijehom, a probleme rješavam onda kad se pojave. Ne plašim se, imam mnogo više iskustva nego ranije, pa sam opreznija i kad pretjeram sa obavezama, pa uveče osjetim nelagodu, znam šta to može da znači i smirim se. Najvažnije mi je da sve bude u redu sa zdravljem. Poslije porođaja, Mirka i Vujadin planiraju svadbu.


- Sve vrijeme sam ja ta koja koči i odlaže vjenčanje. Sa dvadeset sam imala želju da sve bude idealno, od dekoracije do zavjesa, a s vremenom sam postala zrelija i iskusnija, svjesna činjenice da nema potrebe za svim tim detaljima. Da smo se ranije vjenčali, imali bismo manji problem s prostorom, pošto se krug prijatelja znatno proširio s godinama. Oni su nam najveće bogatstvo, jer je najvrednije kad imate stabla na koja možete da se naslonite. Šta god da posjedujete, a nemate s kim to da podijelite, džaba.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.