x

Tuga do neba: Na groblju kod Brodareva, jedno pored drugog, ukopani Alen i Medina, vjerenici koji su stradali u Njemačkoj! (FOTO)

BRODAREVO - Na groblju u selu Oštra stijena blizu Brodareva, jučer popodne ukopani su Alen Kučević (24) i Medina Bjelak (22) vjerenici iz ovog kraja koji su prije pet dana poginuli u teškom udesu blizu Frankfurta u Njemačkoj. Po dogovoru obe porodice, vjerenici su ukopani jedno pored drugog.

- Vjerili su se, mnogo su se voljeli, i nije bilo moguće drugačije nego da odlučimo da ih ukopamo zajedno, neka počivaju jedno pored drugog - rekao nam je jedan od rođaka porodice.

Posljednjem ispraćaju prisustvovale su porodice stradalih vjerenika, njihovi najbliži, sestre, braća, majke, očevi, prijatelji porodice, komšije...


- Tuga do neba. Mnogo je ljudi došlo da se oprosti od Medine i Alena, dženaze smo klanjali i u Brodarevu i u selu gdje su ukopani- kaže rođak porodice.


Alen i Medina planirali su svadbu za avgust ove godine, pripreme su uveliko trajale, a onda je iz Njemačke došla crna vijest da su njih dvoje stradali u trenutku dok su se kolima vraćali kući pošto su išli da gledaju stan u kome su planirali da zajedno žive.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.