x

Tukla ga je, na silu morao da bude s njom: Zola otkrio čime ga je Miljana ucjenjivala! Duguje joj brdo love?!

Miljana Kulić i Zola su raskinuli, a di-džej je odlučio da otrkije zašto je morao da bude sa njom. Naime, Bora Santana je otkrio da mu se Zola povjerio šta mu je Miljana radila dok su bili van rijalitija.

"Imali smo bespotreban sukob, ništa joj nisam rekao niti sam joj bilo šta uradio, da bi ona meni nešto rekla. Ja to malo više trpim u sebi, ali joj ne zamjeram. Volio bih da ispadnem što prije. Za mene je najveća budala onaj ko glasa za mene, bukvalno mi se ide kući i rekao sam joj to večeras. Zaista bih volio da vidim da li sam je na bilo koji način uvrijedio. Ja sam svjestan da će da me pljuje, ali ne znam. Ja kad gledam na TV isto bih to za sebe rekao, ali ja ne mogu da joj odgovorim i nemam srca da joj kaže bilo šta loše, ja nisam takav tip. Napolju se isto to dešavalo", rekao je Zola.


"Od koga te strah?! Priznaj zašto si sa njom?! Koliko si joj dužan?!", pitao je Lepi Mića.

"Izgleda da sam na silu sa njom, zato što sam sve ovo preživio i napolju! Mi smo imali prelijepih trenutaka, bio sam presrećan! Ali, ona utripuje da sam ja nešto uradio i onda me tako izvrijeđa", ispričao je Čolić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.