x

Turski milijarder ne štedi na Emini Jahović: Samo za rođendansku žurku u Beogradu daje 10.000 eura, ali to nije sve! U ponoć joj sprema veliko iznenađenje!

Pjevačica Emina Jahović, koja živi u Turskoj, u januaru će proslaviti 37. rođendan, a veliku žurku će organizovati u Beogradu, dok će njen izabranik turski milijarder Sadetin Saran to finansirati.

On je već zakupio cijeli restoran u samom srcu srpske prijestonice da bi svi njeni saradnici i prijatelji bili povezani.

"Emina je dugo razmišljala gdje bi početkom januara organizovala rođendansku zabavu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu zbog brojnih porodičnih prijatelja koji su ona i Mustafa imali iako je većina njenih prijatelja iz Srbije.


"Ovoga puta željela je da promijeni sve jer je ova godina bila presudna u njenom životu te je tako donijela odluku da ipak u Beogradu napravi slavlje. Njenu odluku podržao je njen partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja koje je ponudio da sam finansira", kaže izvor blizak pjevačici. 



"Kako je riječ o ekskluzivnom restoranu, u kojoj su cijene daleko iznad prosjeka prijestonice, Sarana ovoj luksuz može da košta i do 10.000 eura. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko 70 zvanica. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima pjevačica već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja".



Kako Saran priprema poklon iznenađenje on se kao džentlmen ponudio da sve organizuje sam jer ona oko Nove godine ima nastupe i neće stići da se pobrine za svaki detalj. 


Dogovor je da se Emina ne opterećuje oko slavlja već da se samo pojavi.


Sadetin u svojim kompanijama koje posjeduje u Turskoj ima zaposlene koji brinu o takvim stvarima. Uz njegove instrukcije oni će ispuniti svaku želju kako gazde tako i njegove djevojke.

"A to nije sve, u ponoć će Emina od Sadetina dobiti velelepni poklon, ali o čemu se radi čuva se u strogoj tajnosti", rekao je izvor.

"Kako se piše u turskim medijama, Sadet gradi kuću u jednom selu na obali mora i svi su uvjereni da će tamo njih dvoje živjeti", rekao je izbor. 



(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.