x

Tužni detalji Mensurovog djetinjstva za koje javnost nije znala!

Učesnik rijaliti programa ''Zadruga 3'' Mensur Ajdarašić u posljednje vrijeme tema je medija zbog turbulentnog odnosa sa Minom Vrbaški sa kojom je u emotivnu vezu uplovio pred TV kamerama u Bijeloj kući. Sinoć se za crnim stolom opet povela priča o njegovoj porodici.

- Znam stvari o tvojim roditeljima. Ali te stvari čuvam, jer sam promišljena. Nagaziću te kad ti bude bilo najteže, a do tada te molim da me ne vrijeđaš, jer ću da te peckam - poručila je Tara, a Ajdarpašićevog rođaka je progovorio o tragičnoj sudbini njegovog oca i nemaštini u kojoj su živjeli, kao i o njegovoj majci.


"Mensurov otac se ubio zbog nemaštine. Majka je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim mi smo čuli da se tamo bavila najstarijim zanatom. Mensurov otac je ostao sam sa djecom, nadničio, čak jedno vrijeme radio i u pekari. On nikada nije mogao da prežali ponašanje svoje supruge, majke svoje djece, a bilo mu je teško i zbog nemaštine u koju su upali, pa se jadan čovjek ubio. Zato nas ne čudi što je Mensur ušao u vezu sa Minom, jer ona po svom ponašanju podsjeća na njegovu majku", otkriva rođak Mensura Ajdarpašića i dodaje:


"Ostali su sami on i brat, oduvijek su živjeli teško... I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživjeli ne čudi problematično ponašanje oba brata", rekao je rođak zadrugara za naš portal koji je želio da ostane anoniman.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.