x

U centru novog skandala: Vranješ napravio haos na nastupu Senide i Cobija!

Najpoznatiji navodni ljubavnik u Srbiji Ognjen Vranješ napao je prije dvije večeri na jednom novootvorenom beogradskom splavu grupu momaka.  

Naime, momci iz inostranstva su proslavljali momačko veče, a u jednom trenutku im je fudbaler prišao i htio da ih istjera iz separea koji su momci uredno rezervisali nekoliko dana prije. Kako naš izvor tvrdi, situacija je bila na granici fizičkog okršaja jer je Vranješ insistirao da napuste separe.

- Kada je ušao na splav, Ognjen je prvo otišao u separe kod Senide i Cobija, koji su te večeri nastupali na splavu. Međutim, kako je kod njih u separeu bilo više ljudi, Vranješu je u trenutku palo na pamet da je separe pored njihovog trebalo te večeri da bude njegov - započinje priču izvor sa lica mjesta i dalje objašnjava šta se dešavalo:


- On je onda prišao separeu, u kome su se momci lijepo provodili, i tražio je da napuste separe. Jedan od momaka mu je vrlo pristojno objasnio da su oni taj separe rezervisali nekoliko dana prije i da proslavljaju momačko veče, na šta se on nije puno obazirao, već je nastavio svađu, ali kada je vidio da momci neće da se sklone iz separea, odustao je.

Ali tu se rasprava nije završila, ponovo Ognjenovom krivicom.


- Kad je jedan od momaka krenuo do toaleta, Vranješ ga je "slučajno" gurnuo u masu, međutim, taj momak je ispao pametniji, pa ga je iskulirao. Momci se te večeri nisu žalili obezbjeđenju jer su bili lijepo raspoloženi i nisu htjeli nikome da prave probleme - završava naš izvor.

Podsjetimo da je Ognjen došao u žižu javnosti kada je objelodanio aferu sa pop divom Jelenom Karleušom i dao novinarima sve fotke, snimke i prepiske koje su navodno razmjenjivali. 

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.