x

svekar na aparatima

U jeku rata sa Mišom Grofom, Nikolina Pišek prvi put nakon tragedije javno sa nekim muškarcem!

Nikolina Pišek od kako je ostala bez supruga Vidoja Ristovića, rijetko se pojavljivala u javnosti, a tugu je krila u svoja četiri zida.

Od kako je sahrana bračnog partnera prošla, počeo je rat sa njegovim ocem Mišom Grofom koji je otkrio da je jako rijetko posjećivala grob i da su voditeljku oduvijek zanimale samo pare.

Mjesecima traje njihov rat, a nedavno je Miša za bivšu snajku rekao da je reinkarnacija koljača iz Jasenovca.


Nikolina se nije previše oglašavala sve do trenutka kada je odlučila da se vrati na male ekrane i počela da radi na jednoj domaćoj televiziji. Jednom prilikom je priznala da je poslije smrti supruga preživjela pakao, ali i da je sa kćerkom ostala na ulici.


Riješila je da svoj život započne od nule, a od tada je medijsko eksponiranje krenulo, ali i šokantni potezi atraktivne Nikoline.

Pišekova je ponovo iznenadila javnost, kada se na jednom prestižnom događaju u Zagrebu pojavila sa misterioznim muškarcem ruku pod ruku na crvenom tepihu.


Voditeljka se prvi put nakon smrti supruga pojavila na nekom događaju i to sa muškarcem, a sve to u jeku rata sa bivšim svekrom.


Da situacija bude još intrigantnija, Severina Vučković pojavila se na istoj manifestaciji, a opšte je poznato da njih dvije nisu u dobrim odnosima.

Kako će na novonastalu situaciju reagovati Miša Grof, ostaje nam da ispratimo.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.