x

U ostavljenu poruku na grobu Nebojše Glogovca svi treba da vjerujemo: Dvije godine bez velikana glume!

Porodica, prijatelji, kum i nekolicina poštovalaca došli su na Novo groblje gdje je održan pomen povodom druge godišnjice smrti Nebojše Glogovca.

Na pomenu su bili Nebojšin otac Milovan, supruga Milica Šćepanović, sinovi, kum Vojin Ćetković i još nekoliko bliskih ljudi.

Svi su donijeli po jedan cvijet, mahom ruže, a na grobu je ostavljena i korpa sa bijelim ružama i porukom.

- Nadam se da nas gledaš odozgo i da se smješkaš - piše na papiru ostavljenom pored cvijeća na spomen ploči.

U potpisu je ostavljeno samo "N.".


Foto: Telegraf.rs

Nakon što smo pročitali poruku, shvatili smo da je ovo, zasigurno, želja svih koji su voljeli Nebojšu i kojima nedostaje i kao ličnost, i u svim ulogama koje je maestralno donosio, piše Telegraf.rs.

- Mi smo se znali dugo, igrali smo u nekoliko serija i filmova zajedno. On je bio jedna jako posebna pojava na filmu i u pozorištu. Privatno, i u umjetničkom smislu. Njegovo nedostajanje je nevjerovatno, to može da se osjeti u projektima, a sigurno i privatno, za puno ljudi. To je jako veliki gubitak za našu kulturu - rekao nam je Gordan Kičić (42) uoči druge godišnjice Nebojšine smrti.


Foto: Telegraf.rs

- Spominjemo ga, i u pozorištu, i tako... Tragedija! Družili smo se i igrali zajedno, bio je jako duhovit i jako je dobro radio svoj posao. Osjećao ga je dobro. Fantastičan kvalitet je imao - rekao je Kičić za Telegarf.rs

- On je bio moj veliki prijatelj. Nikada ga neću zaboraviti - rekao nam je Gagi Jovanović (54).

- Nebojša Glogovac je otišao prerano. Međutim, on je još uvijek sa nama, to svi koji su ga i gledali, i sa njim igrali, znaju - rekao nam je Branislav Lećić (64).

.

.

Izvor/Foto: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.