x

U Sarajevu otvoren Beauty salon Allure: Sve kozmetičke i frizerske usluge na jednom mjestu!

Na uistinu spektakularan način, u čarobnom ambijentu i sa sjajno osmišljenim programom u Sarajevu (ulica Vrazova 16.) je svečano otvoren Beauty salon Allure. Đemila Talić-Gabrijel (Gabriel), počasna konzulica BiH u Australiji, vlasnica remoniranog salona, potrudila se da sve bude dovedeno do perfekcije. Brojne zvanice iz javnog života Grada Sarajeva i Države Bosne i Hercegovine uživale su u ovom događaju, vidno oduševljene onim čime Beauty salon Allure raspolaže. 

Beauty Salon Allure

Vrazova 16, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 33 550 055

Hana Hadžiavdagić Tabaković je kumovala ovom eventu, pa je svečanim presijecanjem vrpce sa gospođom Đemilom zvanično počeo rad Beauty salona Allure, a gdje je moguće naručiti tretmane koje nudi u ponudi i putem Online platforme ili pozivom na broj telefona +387 33 550 055. Novootvoreni salon je sa pravom startao na spektakularan način budući da ćete tamo pronaći  jedinstvene tretmane za muškarce i žene po najsavremenijim svjetskim metodama.


Beauty salon “Allure” nudi široku ponudu kozmetičkih usluga:

-  tretmani lica (za žene i muškarce),  

-  tretmani tijela,

- masaže,

- make up (dnevni i svečani look),

- manikura,

- pedikura,

-  kavitacija i LPG,

- lash lift.

- također dostupne su i frizerske usluge. 

Tretmani i usluge salona pružaju mnogo toga što pomaže savremenim ženama da budu lijepe, njegovane i relaksirane.


Ukoliko poželite vrijeme samo za sebe, kratki predah za dušu i tijelo i priliku da sakupite novu snagu, u Beauty salonu Allure čeka vas oaza mira i ljepote. Na jednom mjestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osjećate, jer studio posjeduje najsavremeniju opremu kojom rukuje edukovano osoblje. 


Elegancija, nesvakidašnjost i prefinjenost karakterišu ovaj studio ljepote koji je spreman da Sarajevu ponudi nešto potpuno novo. Misija Beauty salona Allure je ispuniti svaku vašu želju, a vašu zamisao pretvoriti u stvarnost, te vašem licu i tijelu vratiti zdravlje, ljepotu i samopouzdanje. Svi ste dobrodošli. 


Facebook stranica: 
https://www.facebook.com/beautysalonAllureSarajevo/

Kontakt:
+387 33 550 055

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.