x

u kruševcu

Uhapšen Sergej Trifunović: Političar pao u ruke policije!

Sergej Trifunović, glumac i bivši predsjednik Pokreta slobodnih građana, uhapšen je 17. aprila u naselju Gornji Stepoš u Kruševcu jer je vozio automobil pod dejstvom m.rihuane!

Kako Alo prenosi, njega je saobraćajna policija zaustavila oko 12.30 časova na putu Kruševac-Ravni.

- Glumac je prethodno bio na Kopaoniku sa svojim prijateljima. U povratku s planine, policija je tokom redovne kontrole saobraćaja zaustavila njegov automobil. Tom prilikom policajci su odlučili da ga podvrgnu testu na dr.gu. Deset minuta kasnije, uređaj je pokazao da Trifunović u organizmu ima tetrahidrokanabinol (THC) - psihoaktivnu supstancu koja se nalazi u indijskoj konoplji, odnosno m.rihuani, zbog čega je odmah priveden u stanicu - navodi izvor.


Glumcu je određeno zadržavanje do 12 časova, što je uobičajena procedura kada se ustanovi da je vozač dr.giran.

Inače, ovo nije prvi put da Trifunović krši zakon u saobraćaju. Velika prašina podigla se 13. januara prošle godine na Novom Beogradu, kada se u večernjim časovima, navodno pod uticajem k.kaina, svojim automobilom zakucao u autobus Javnog gradskog prevoza, a potom pobjegao. Kako su mediji tada pisali, on se poslije udesa pravdao da je otišao jer je "morao da otvori vrata majstorima i da nahrani mačke“. Nekoliko sati poslije incidenta, sam se prijavio policiji, ne krijući da je koristio dr.gu.


Međutim, tu nije bio kraj. Nepunih mjesec dana kasnije, Trifunović je svojim džipom „audi Q2“ ponovo izazvao saobraćajnu nesreću na auto-putu za Novi Sad, kada se brzinom od 150 kilometara na sat zakucao u "fijat stilo“ kojim je upravljao Srđan S. (44), a koji je zbog povreda završio u bolnici. Nesrećni čovjek je kasnije izjavio za medije da je čudom preživio sudar.

Kako Alo prenosi Sergeju Trifunoviću za ovo krivično djelo prijeti novčana kazna od 20.000 do 40.000 dinara ili zatvorska kazna do 30 dana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.