x

Uništićeš cijelu porodicu ako se ne trgneš: Anabela zbog Lune opet završila u bolnici, Andrej ludi od nje, a evo šta su joj doktori rekli!

Anabela Atijas sve češće je van Srbije, ima problema sa štitnom žlijezdom, smršala je 10 kilograma zbog stresa, pa je po preporuci ljekara riješila da privremeno napusti Srbiju.

Lunina majka nije se još oporavila od kćerkinog učešća u prvom rijalitiju i ne može da podnese komentare koje sada čita o njoj. Ona je takođe opsjednuta odnosom Đoganijeve i njenog dečka Marka Miljkovića, kako kaže izvor.

"Zbog toga je opet završila u bolnici, a zatim danima nije mogla da ustane iz kreveta", rekao je izvor blizak pjevačici i dodao:


"Kad je vidio da opet sve teško podnosi, a i da joj ljekari preporučuju odmor, naredio joj je da spakuju kofere. Prvo su bili na skijanju u Austriji, zatim na odmoru u Dubaiju, pa u Parizu, a nedavno i u Hrvatskoj i Makedoniji. Andrej želi da joj pomogne da se oporavi, jer mu treba zdrava, kako bi brinula o njihovoj kćerkici Blankici. Rekao joj je: "Uništićeš cijelu porodicu ako se ne trgneš. Milion puta smo se svađali zbog Lune i "Zadruge"! Više nemam živaca za to, moraš da se isključiš iz rijalitija!"

"Kad je Luna posljednji put vrištala i lupala po pabu, Anabeli je pozlilo. Naravno, mnogo joj je lakše kad je van Srbije, jer je makar ljudi na ulici ne zapitkuju o svemu tome", završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.