x

lider ldp-a

Uradili su mi rendgen pluća i bili su šokirani! Čeda o borbi sa koronom: Hvala onima koji su omogućili da budem otac, brat i suprug!

Predsjednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je da se nakon izlaska iz bolnice osjeća "super".

- Zahvalan sam svima onima koji su omogućili da budem otac svojoj djeci, brat, suprug - naveo je Jovanović za Prvu TV.

Govorio je i o odnosu sa medicinskim osobljem.

- Uspostavite sa njima toliko blizak odnos. Kad sam izlazio, nisam čak ni fotografiju napravio, nisam nijedno ime zapamtio – oni su rekli da je tako najbolje - naveo je lider LDP-a.


Kako je naglasio "Oni su pobijedili, ja sam ih samo pratio".

Rekao da je ono što mu se desilo u januaru posljedica kovida 19 koji je preležao tokom ljeta.


- Uradili su mi rendgen pluća i bili su šokirani. Četiri santimetra krvi jedno plućno krilo, drugo plućno krilo dva i po santimetra krvi, dijafragma potpuno atrofirala, pala na srce. Cijeli abdomen puta pet – pet puta veći želudac, tanko, debelo crijevo… Osjećao sam stalni zamor, malaksalost, povremene bolove u donjem dijelu pluća. Ispostavilo se da se dijafragma upalila, atrofirala, pala na srce, upala je izazvala i torakalni dio kičme, upala lijevog i desnog plućnog krila, krvarenja, upalu plućne maramice, haos – objasnio je Jovanović.

On je rekao da negativan test i izlazak iz bolnice ne znače da ne treba da se pazi, da je veoma važno da se sve postepeno radi i da nema fizičke aktivnosti.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.