x

Uslov je samo da ste punoljetni: Počela nagradna igra za s.ks sa Avom Karabatić!

Učesnica Survivora, Velikog Brata i Parova Ava Karabatić je objavila post na Instagramu u kojem poziva "zainteresovane muškarce" da učestvuju u nagradnoj igri.

Pobjednik, koji će biti "random izabran" - imaće s.ks s Avom.

Ava je napisala svoje uslove - osoba mora da bude punoljetna, da nosi pr.zervativ, da ima "minimum 15 centimentara"... znate šta - pročitajte sami šta je napisala:

"Dragi moji, došla nam je i Nova godina. Odlučila sam da napravim svoju originalnu nagradnu igru koja će se posebno svidejti muškoj populaciji, riječ je o vođenju ljubavi sa mnom. Prvo vam želim objasniti razliku između s.ksa, vođenja ljubavi, predigre i hemije.


Predigra ne počinje u spavaćoj sobi, ona počinje flertom, a što je to uopšte flert, ja mislim kad trepnem svojim okicama da odmah nekog zavedem, takva sam u prirodi. Ovo sam odlučila zbog isprobavanja novih stvari, kada upoznam nekog potpuno nepoznatog i ako osjetim neku vrstu hemije i bliskosti, s.ksualna tenzija je sama po sebi predigra, a to mi u zadnje vrijeme jako treba. S.ks je samo akcija, a kada se uključi zaljubljivanje automatski se uključuje predigra. Predigrom uživamo u svakom djelu. Kad nema predigre, nema ni želje za zadovoljavanjem jedno drugog na pravi način, što je velika razlika između s.x fitnesa kako ga ja zovem i vođenja ljubavi.


Želim doživjeti s nekim nepoznatim fanom org.zam, naravno to ne znači doživjeti ljubav, to je samo dio s.ksa, ja se nadam da će nam se uključiti dolazak velike strasti i emocije i da ćemo imati s.ks koji će prštati od strasti i da će nam se 1 noć pretvoriti u 1001 noć.

PRAVILA IGRE - OSOBA TREBA BITI PUNOLJETNA!!! - S OBZIROM DA IMAM PUNO STRANACA PRATITELJA ZBOG SVJETSKE MEDIJSKE EKSPONIRANOSTI (IZBORI) MOGU UČESTVOVATI SVI LJUDI RAZLIČITIH DRŽAVLJANSTVA I VJEROISPOVIJESTI. - OSOBA DA ME ZADOVOLJI TREBA IMATI MINIMALNO 15 CM !! - OBAVEZNO MI POSLATI PRIVATNU PORUKU NA INSTAGRAMU - OBAVEZNO KORIŠTENJE PREZERVATIVA - NA INSTAGRAMU U PORUCI NAPISATI ŠTA NAJVIŠE VOLITE NA MOM TIJELU I U MOJOJ DUHOVNOSTI".

Ava je ostavila "i svoje podatke" kako da je zainteresovani kontaktiraju, kako bi se dogovorili u kom hotelu će joj dobitnik pokazati šta misli o njenom tijelu. I duhovnosti.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.