x

Užas! Pjevačici bitnija linija od života: Ana Nikolić se dovela u smrtnu opasnost!

Pjevačica Ana Nikolić dovela je sebe u smrtnu opasnost zbog toga što nakon godinu dana nije izvadila ugrađeni prsten za smanjenje želuca.

Kako Srpski telegraf saznaje, ljekari su očajni jer se pjevačica već dva mjeseca ne odaziva na njihov poziv i ne zakazuje termin za intervenciju koja hitno mora da bude urađena.

- Ana je prije 14 mjeseci ugradila prsten za smanjenje želuca da bi drastično smanjila unos hrane i tako smršala. Ta metoda joj je pomogla u samo nekoliko nedjelja i pjevačica se vratila na djevojačku kilažu. I sve bi to bilo u redu da se Ana pridržavala savjeta ljekara i da je došla nakon pola godine da izvadi sporni prsten. Međutim, pjevačica je željela da smrša više i nije joj padalo na pamet da posjeti ljekara i obavi intervenciju - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Da stvar bude gora, Ana nije išla na kontrole, a kilogrami su samo spadali. Čak se hvalila prijateljicama kako jede manje od djeteta i kako je uskoro čeka anoreksija. Toga se doktori najviše i plaše i uludo pokušavaju da je dozovu da dođe i da joj izvade sporni prsten! Oni su očajni jer zadržavanje tog mehanizma u organizmu može dovesti do smrtnog ishoda ukoliko se mnogo premaši rok za vađenje. Krajnji rok je godinu dana, a ona je i to prekršila - završava priču izvor.


Kako dalje saznajemo, Ana ne haje pretjerano za savjete i upozorenja ljekara. Ona se pribojava da će nakon skidanja prstena početi ponovo nekontrolisano da jede i da će vratiti kilograme i biti gojazna. Mama i brat je na sve načine ubjeđuju da to uradi jer zdravlje treba da joj bude na prvom mjestu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.