x

skućila se

Vesna Zmijanac se uselila u novi luks pametni stan od 350.000 eura: Pukla 4.000 eura za kvadrat, a evo odakle joj pare!

Vesna Zmijanac nedavno je kupila još jedan luksuzan stan u srpskoj prijestonici, za koji je iskeširala vrtoglavih 350.000 eura.

Ona se sada s Vračara preselila u Ulicu kneza Miloša, i to u zgradu u okviru jednog novog luksuznog kompleksa gdje se nekada nalazila zgrada američke ambasade.

Kako saznajemo, cijena kvadratnog metra na ovoj lokaciji je 4.000 eura, a ona se odlučila za veliki stan od 90 kvadrata.


Poznato je da je Vesna neko ko već godinama ulaže u nekretnine, pa je ovog puta željela da ima stan u strogom centru grada kako bi joj sve bilo blizu i nadohvat ruke, posebno sada, kada dosta vremena provodi i sa unukama. Do kupovine ovog stana došlo je nedugo nakon što je prodala stan na Voždovcu i kupila ga je dok je još bio u izgradnji, dok je sada cijena daleko veća.


Kako bi sve ispalo onako kako je zamislila, tim arhitekata je radio na svakom detalju, a ona je samo odobravala rješenja koja su joj nuđena. Stan je prostran i pored velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, ima dva kupatila, dvije spavaće sobe i dvije terase. Iako je riječ o strogom centru grada, zgrada ima portira, video-nadzor i obezbjeđenje. Sama lamela je ušuškana i opasana ogradama, kompleks je ukrašen zelenilom, pa pruža neophodni mir i privatnost, koji su Vesni s obzirom na njenu popularnost i prepoznatljivost bili od izuzetnog značaja.


Inače, zgrada u kojoj pjevačica sada živi pripada novom ekskluzivnom kompleksu s konceptom pametnih zgrada, u kome pored nje, stanove imaju još neke poznate ličnosti.

Pjevačica je duže vrijeme čekala da se svi radovi završe i da se konačno useli u novu nekretninu, a da je već sve gotovo i da više ne boravi u stanu na Vračaru, zabilježile su i kamere emisije "Paparaco lov", koje su pjevačicu ispratile do novog stana, u koji je otišla poslije nastupa u Skadarliji.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.