x

pred smrt živio u bijedi

Vidić u stanu imao samo 2 stolice! Otkriveni detalji posljednjih dana života kreatora: Ostavljen na cjedilu od svih!

Vijest da je poznati modni kreator i stilista Saša Vidić iznenada preminuo u ponedjeljak u 53. godini šokirala je region. Prema riječima izvora, Saša je posljednje dane života proveo u nemaštini.

- Čuo sam da je bio u jako lošoj finansijskoj situaciji u posljednje vrijeme. Priča se da su ga svi zaboravili i ostavili na cjedilu. On kakav je, nije se žalio niti je od nekoga tražio pomoć. A bila mu je potrebna. Navodno, kad je Hitna pomoć došla u stan, tamo su zatekli samo dvije stolice. Da li je sve zbog nekih dugova prodao ili šta li je u pitanju, više nije ni važno. Planirao je i da se preseli u Italiju. Mnogo su se ogriješili o njega. Nisu ga voljeli zbog britkog jezika, ali to je bio on i nikad ništa nije radio iz zle namjere - završava izvor.


Inače, redakcija Kurira došla je u posjed jedne od poslednjih audio-poruka koje je pokojni Vidić poslao prijatelju neposredno pred smrt, a koja ledi krv u žilama. Saša je na pitanje kako se trenutno osjeća samo kratko odgovorio:

- Živ sam još! - odgovorio je tada Vidić.


Podsjetimo, Saša je rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj. Jedno vrijeme živio je u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, a kada je pobjegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prijestonici izgradio je karijeru.


Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogima sa estrade. Između ostalog sa Jelenom Karleušom, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom i Viki Miljković s kojima je ulazio u sukobe. Bez dlake je govorio o njima, a sa većinom se i sudio zbog britkog jezika.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.