x

Više stotina Banjalučana istrčalo porodičnu trku „Family Run By Centrum“!

Drugi dan manifestacije „Vivia Run&More Park“ obilježila je „Family Run by Centrum“- porodična trka zadovoljstva koja je na startu u banjalučkom parku „Mladen Stojanović“ okupila na stotine porodičnih timova. 

U duhu kampanje „U krugu porodice“ banjalučani su danas na stazi dugoj 2km stvarali porodične priče i uspomene koje će dugo pamtiti. Iako je riječ o trci u kojoj nema pobjednika, kompanija Centrum, kao naslovni sponzor trke, nagradila je danas poklon vaučerima u vrijednosti od po 100 KM porodice Vrebac i Perduv, koje su u ovoj trci imale najviše prijavljenih članova porodice.

Trka „Family Run By Centrum“ je dobrotvornog karaktera, a dio prihoda od kotizacija organizatori će donirati Udruženju porodica 4+. U okviru drugog dana „Vivia Run&More Park“ manifestacije održane su i zabavne trke u vrećama i trka sa balonima a pobjedu su odnijele: Aleksandra Rodić, Elena Miljatović i Dunja Majstorović. Za dobru zabavu svih posjetilaca u parku bio je zadužen DJ Vladimir Mačkić a posebno oduševljenje publike i ovacije dobile su članice plesnog kluba Blok, koje su nastupile u revijalnom dijelu današnjeg programa.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.