x

KOLUMBIJSKI NAPADAČ

Viveros potvrdio dolazak u Sarajevo: Imao sam ponude iz Lige prvaka, ali je jedna stvar presudila

Kevin Viveros je otkrio da će doći u Bosnu i Hercegovinu u gostovanju na jednom podcastu

Sarajevo je danas predstavilo najveće pojačanje u novijoj historiji, barem kada se uzme dosadašnja igračka karijera, Adalberta Penjarandu (Penaranda), a, prema svemu sudeći, izgleda da se pripremaju na dolazak još jedne zvijezde.

Navijači Bordo kluba su se u prethodnim danima pitali da li će Kevin Viveros obući dres, a sada je moguće da je i on sam dao odgovor.

Viveros je gostovao u podcastu kod novinara Filipa Espinala (Philip), a tamo je govorio o mnogim temama. Naravno, jedna od njih je bio dolazak u Sarajevo, a on je sam potvrdio da će uskoro doći u BiH.

- Sve je spremno, uskoro idem u novi klub. Bili su nešto duži pregovori oko ugovora, ali je sve uspješno dogovoreno – kazao je Viveros.


Kolumbijac se nadovezao rekavši da je imao veliki broj ponuda.

- Imao sam mnogo ponuda. Veliki broj timova me kontaktirao iz Kolumbije, također sam imao ponude od klubova koji igraju Ligu prvaka. Jedino se nisu slagali "brojevi“ - dodao je Viveros.

Jasno je da je uprava Sarajeva ozbiljno shvatila svoj posao i da žele da se vrate u borbu za titulu, a igrači poput Viverosa i Penjarande sigurno su pravi korak ka tom cilju.


Izvor: avaz.ba



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.