x

tuga

Voli te tvoja prva ljubav, uvijek i zauvijek: Objavljene fotografije iz Nizamine prošlosti izazvale talas emocija!

Kćerka Nizaminog rođene sestre, Nejra, podijelila je sa svojim pratiocima njene dragocjene trenutke iz života njene tetke Nizame Hećimović, koje su sigurno izazvale talas emocija kod mnogih koji su pogledali sretnu Nizamu koju je brutalno likvidirao nevjenčani suprug.

Fotografije prikazuju Nizamu i Nejru u njihovim zajedničkim danima, dok su uživale u bezbrižnosti i radosti života. Ove slike su svjedočanstvo duboke povezanosti između ove dvije posebne duše, prijateljstva koje je oblikovalo uspomene za cijeli život.


No, ono što je posebno dirnulo srca mnogih je naslov koji je Nejra dala ovim slikama: “Voli te tvoja prva ljubav. Uvijek i zauvijek,” napisala je. Ovaj naslov otkriva duboko emocionalnu dimenziju njihovog odnosa, označavajući Nejru kao prvu ljubav Nizaminog života. To je više od obične srodnosti i prijateljstva; to je veza koja je preživjela vrijeme i ostala urezana u srcima i jedne i druge.


Kao dodatak ovim prelijepim sjećanjima, Nejra je podijelila stihove pjesme “Nedostaješ” Dine Merlina, i “Trag u beskraju” Olivera Dragojevića stvarajući još snažniju emotivnu vezu. Ova pjesma je postala simbol njihovih trenutaka zajedno, sada kada Nizame fizički nema među nama. Ipak, kroz ove fotografije i muziku, Nizama živi dalje u srcima onih koji su je poznavali i voljeli.


Ovaj Nejrin potez nas podsjeća koliko su dragocjeni trenuci provedeni sa voljenima i kako se oni mogu sačuvati kroz dijeljenje sjećanja i emocija. Nizama Hećimović će zauvijek ostati dio ovog svijeta kroz priče, slike i pjesme onih koji su je voljeli i povezali sa sobom.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Senzacija

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


HVALA BOGU DA SAM KONAČNO DOBIO SVOJ KREDIT SA KAMATOM OD 3%. ZOVEM SE DRAGANA LETIĆ MAJKA SAM 3 DJECE RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAREBU I IMAM 40 GODINA. MOJA PRIČA POČINJE OVAKO, TREBAO MI JE ZAJAM POČETKOM OVE GODINE I BIO SAM PREVAREN NA MREŽI. ODLUČIO SAM POKUŠATI JOŠ JEDNOM I KONAČNO SAM DOBIO ZAJAM OD GĐE VLADIMIRE FRANKE. LEGITIMNI ZAJMODAVAC KOJI MI JE POMOGAO S KREDITOM, KAKO MI GOVORIMO, BOŽIĆNI ZAJAM JE DOSTUPAN I MOGU HRABRO REĆI DA JE OVO STVARNO I LEGALNO JER SAM TAKOĐER DOBIO SVOJ BOŽIĆNI ZAJAM OD NJE. ONA JE PRAVA BOŽJA ŽENA I IMAM 100% JAMSTVO DA I VI MOŽETE DOBITI SVOJ ZAJAM OD NJE. KORISTIM OVU PRILIKU DA PODIJELIM SVOJE SVJEDOČANSTVO I DA SVI ZNAM DA OVE GODINE POSTOJI IZLAZ KAKO MOŽETE DOBITI JEDNOSTAVAN ZAJAM OD FINANCIJSKOG ULAGANJA GĐE VLADIMIRE FRANKE. LJUBAZNO JE KONTAKTIRAJTE ZA SVE VRSTE KREDITA PUTEM E-MAILA: [email protected]