x

teško joj je

Za nju je ovo težak trenutak: Prva objava Jelene Karleuše nakon saopštenja o razvodu!

Pjevačica Jelena Karleuša na svom Instagram profilu izdala je saopštenje o sporazumnom razvodu. Ona i nekadašnji fudbaler Duško Tošić su se rastali poslije 14 godina braka.

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podijelila saopštenje za javnost, u kom je istakla da sportista više "ne vidi sebe kao dio njihove porodice".

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice - počela je pjevačica. - Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu.


Kako je ona istakla, svjesna je da je pred njenom porodicom težak period zbog pažnje javnosti koju njena porodica privlači.

- U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću ni da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta naši životom, što je nešto na šta sam navikla... Pa navalite - poručila je Jelena.


Nakon ove objave ona je na opciji Instagram priče objavila i fotografiju svoje majke Divne. Jelena često objavljuje fotografije svoje majke koja joj je bila najveća podrška u poslu i životu, pa se stiče utisak da u teškim trenucima za nju ona najčešće objavi uspomene sa majkom.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Glossy

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.