x

OVU TAJNU MAKEDONAC KRIJE KO ZMIJA NOGE

Zadrugar Adam uzeo kaparu za proslavu mature, dečko poginuo, on odbio da vrati novac ocu!

Adam Labunski se svim silama trudi da se u lijepom svjetlu prikaže u rijalitiju "Zadruga", dok je u rodnoj Makedoniji već izvjesno vrijeme veoma omražena ličnost. 

Razlog za to je što nekadašnji učesnik "Pinkovih zvezda" i "Zvezda Granda" nije htio da vrati kaparu porodici koja ga je angažovala za svirku koja je otkazana jer im je sin poginuo. Naime, pjevača je angažovao otac mladića da bi proslavili njegovu maturu, ali do zabave nije došlo zbog nesreće u kojoj je taj mladić stradao.

Sagovornik Kurira, dobro upućen u cijeli slučaj, kaže da kapara nije bila velika i da se Labunski obrukao, te da nije pokazao ni trunku ljudskosti.


- Nažalost, taj dečko je život izgubio u saobraćajnoj nesreći. Otac tog dečka je pozvao Adama i objasnio mu šta se dogodilo, kakvu su tragediju doživjeli i zamolio da mu vrati kaparu zbog specifične situacije. Ta porodica nije finansijski jaka i novac im je bio prijeko potreban. Labunski je odbio da vrati novac. U pitanju je bilo oko 200 eura jer je Labunski pjevao za 500 eura maksimalno - kaže  izvor i nastavlja:


- Ožalošćeni otac je objavio njihovu prepisku na društvenim mrežama i narod se baš zgrozio. Svi su pjevača zamrzili zbog toga. On je pokušao da se opravda, svi mediji su pisali o tome u Makedoniji. Adam je postao nepoželjan muzičar u rođenoj zemlji zbog toga što nije imao razumijevanja za nesreću kroz koju je ožalošćena familija prošla - zaključuje  izvor.

Redakcija Kurira došla je do poruka koje su razmijenili učesnik "Zadruge" i otac pokojnog mladića. Iz nje se jasno vidi da otac očajnički pokušava da vrati novac, ali da pjevač za to neće ni da čuje.


- Da vas zamolim da me ne uznemiravate po 100 puta. Vi ne razumijete. Ja sam taj dan izgubio nastup, pošto je sa vama dogovoren. Je l' jasno?! Ja sam izgubio 500 eura - napisao je pjevač.

Mladićev otac mu je odgovorio.

- Mislim da to ne može da se poredi. Želja je jedno, a sudbina drugo. Moj gubitak je neuporediv u odnosu na tvoj. Ovo niko nije očekivao, niti se nadao. Ovo nije fer i treba da vratiš pare. Ja sam vas na vrijeme obavijestio da nađete drugu svirku. Treba da vratiš novac - navedeno je u poruci.


Inače, Labunski je skandal-majstor. On je u javnosti postao poznat tokom učešća u "Zvezdama Granda", ali ga je produkcija zbog neprimjerenog ponašanja diskvalifikovala sa takmičenja. Kao glavni adut za ulazak u rijaliti bilo mu je to što ga je muvala pjevačica Tijana Milentijević tako što ga je, kako je tvrdio, spopala na jednom splavu, ali da on nije bio zainteresovan za nju. Ona je to žustro demantovala, tvrdeći da joj je predložio da prave priču kako bi on postao popularan.

.

.

..

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.