x

Zadrugar se udvarao životinji! Filip: Krljao sam se sa kravom, nabila mi je jezik u usta!

Rijaliti-učesnik Filip Đukić šokirao je cijelu naciju kada je u "Zadruzi 3" otišao do štale, gdje borave domaće životinje u Imaginarijumu, prišao kravi i počeo da joj se udvara. Da stvar bude još gora, zadrugar se nije zaustavio na dijeljenju komplimenata, već je i poljubio životinju u usta.

Naime, Filip je mislio da će biti duhovit, te je osmislio morbidan način da dođe do kadra. Došao je do krave u štali i počeo da joj se obraća kao djevojci koju želi da smuva. Zadrugari oko njega nisu mogli da vjeruju šta vide i čuju, a Đukić se sve više unosio životinji u lice, da bi na kraju pao i poljubac.

- Gdje si, mala? Nisam mogao da ne primijetim tvoje prelijepe uši. A ti odmah hoćeš da se krljamo? Možemo da odemo na koncert. Ko ti radi nokte? Dođi nešto da ti šapnem - govorio je Ðukić.

Dok su se pojedini zadrugari smijali, drugi su bili u potpunom šoku. Nakon ovakvih bizarnih riječi, upućenih životinji, Filip je nastavio dalje, dok su mu ostali dobacivali na koji način brže da je smuva.


- Uradi nešto konkretno, hajde, pokaži šta znaš - rekla je Iva.

- Ako ne budeš bolji, i krava će se poljubiti sa mnom prva, kao i sve djevojke što sam ti preoteo - rekao je Tomović, nakon čega je pao poljubac između krave i Đukića.

- Brate, nabila mi je jezik usta. Krljao sam se sa kravom - rekao je Filip, a Janjuš je na to dodao:

- Smuvao je kravu! Bravo, ovo ti je bilo najbrže muvanje.

Iz gomile zadrugara koji su uglavnom podržavali Filipa, čuo se i Nikola Orozović, koji je bio šokiran.

- Fuj, Filipe, kako si mogao da je poljubiš? Krava je u go.nima, niko ove štale ne čisti.

Nakon ovakvog skandala Filip je bez imalo blama i dalje ismijavao kravu, a kada joj je po drugi put prišao, ona se brecnula, što je njega uplašilo, pa je najzad napustio štalu. Ovakvo Đukićevo ponašanje prema životinji naišlo je na mnogobrojne negativne komentare. Dok ga jedni nazivaju ludakom, drugi tvrde da je se.sualni manijak.


- Filip definitivno boluje od zoofilije. Čovjek koji nije nastran ne može da dođe do takve ideje. On ima impulse prema domaćim životinjama. To je bizarno i to spada u se.sualne perverzije. Imao sam jednog pacijenta koji je to zaista radio sa kravom. Popne se na stolicu, zadigne joj rep i to radi sa kravom. Onda on meni kaže kako krava uživa. Ja ga pitam: "Pa, kako mislite da krava uživa", a on meni kaže: "Pa, ona se ulibi, pa okrene glavu i ja joj u očima vidim da ona uživa". Kod mene na pregled je došao zato se uplašio da se može roditi monstrum. Mene kao stručnjaka je pitao da li se iz tog odnosa može roditi monstrum. Taj pacijent je najviše volio da ima odnos sa kozom. Ali kaže da mu je ona bila daleko, a krava tu pred kućom. Vuk Bojović se svojevremeno žalio da oko zoo-vrta obleću neki bizarni tipovi ne bi li upali i imali odnose sa zebrama jer im krave više nisu interesantne - rekao je psihijatar Jovan Marić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.