x

Zara jesen/zima kolekcija ima pregršt upečatljivih komada!

Iako je ljeto u punom jeku i sve što to želimo je zauvijek ostatak na suncem okupanim plažama, nije naodmet zaviriti u ponudu i provjeriti šta će se nositi kada se temperature spuste. 

Zara je jedan od brendova kojem se uvijek vraćamo, a razlog za to leži u činjenici kako se radi o high street brendu koji po pristupačnim cijenama donosi najnovije modne trendove te ih vrlo dobro prilagođava tržištu.

Za ovaj brend je karakteristično i “dostupnost” onoga što vidimo u svijetu visoke mode, a najbolji dokaz je upravo aktuelna jesen/zima kolekcija.

Ona donosi zagasite tonove prožete zanimljivim floralnim uzorcima i printevima, a lanci su ključna karika koji ovu kolekciju čini veoma statement, odnosno savršenom za sve one žene koje se ne libe zasjati na potpuno drugačiji način te izraziti svoju dominantnu ličnost i samopouzdanje.

Kolekcija donosi neke zaista lijepe, elegantne i ženstvene modele večernjih haljina koje su idealne za sve posebne prilike, a mogu se pronaći i zanimljivi setovi – suknje i mini sakoi.

Zara je ovog puta odlučila zaobići minimalizam i suptilnost, pa ćete naići na predimenzionirane kopče kaiša te vrlo upečatljiv i glomazan nakit. Što se tiče samih materijala, Zarini dizajneri poigrali su se s bezvremenskom svilom, ali i čipkom koja u kombinaciji daje savršene modele za kreiranje senzualnog izgleda.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.