x

o detaljima posebno vodila računa

Zavirite u luks stan Dejane Živković od 400.000 eura: Biblioteka, ogromna terasa...

Srpska manekenka Dejana Živković uživa u 7. mjesecu trudnoće i sa izabranikom Filipom čeka drugo dijete.

Par uživa u ljubavi, ali i u luksuzu, s obzirom na to da su se uselili u stan koji su pazarili, a koji se nalazi u novoj zgradi, u kojoj je nekretninu pazario i Novak Đoković.

Ako se u obzir uzme to da kvadrat nije bio ispod 3.500 eura, te da njihov stan ima oko 100 kvadrata, jasno je da, sa opremanjem, za ovo zadovoljstvo nisu iskeširali ispod 400.000 eura.


Na nekolicini fotografija koje se mogu naći na njenom profilu, vidimo zavjese i draperije u bijeloj i sivoj boji, a cijeli enterijer je upotpunjen raznoraznim policama, sitnicama, ramovima koji doprinose ljepoti enterijera.

U jednom uglu se nalazi i mala biblioteka, dok se na dnevnu sobu nadovezuje kuhinja koja je takođe u sivim tonovima, ali i sa mermernim pločicama.


Podsjetimo, Dejana je već neko vrijeme u srećnom braku sa biznismenom Filipom Simovićem koji je vlasnik firme koja se bavi transportom, a kako se tada pisalo, u pitanju je porodični biznis.

Simović je bio potpredsjednik i dugogodišnji član Njemačko-srpske privredne komore. Još od njenog osnivanja 2016. godine bio je izuzetno angažovan, ambiciozan i posvećen član koji je dao veliki doprinos razvoju bilateralnih odnosa Njemačke i Srbije.

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.